ūü𤋮†[email protected]¬†

Pravica do odstopa od pogodbe brez navedbe razloga

Kupec (navedeno velja izkljuńćno za fizińćne osebe, ki pridobijo blago za namene izven svoje pridobitne dejavnosti) ima pravico, da v 15 dneh od prevzema blaga ponudniku sporońći, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odlońćitev. Rok se zańćne Ň°teti en dan po datumu prevzema.

Odstop od pogodbe kupec sporońći na e-naslov ponudniku [email protected]

Obrazec za odstop od pogodbe artiklov je uporabnikov na voljo TUKAJ

V primeru odstopa od pogodbe kupec prejeti izdelek vrne po poҰti na naslov podjetja:PE: Mario ҆tumberger s.p ,Pod gabri 29, 3000 Celje, Slovenija

Vrnitev prejetih izdelkov ponudniku v roku za odstop od pogodbe se Ň°teje za sporońćilo o odstopu od pogodbe.

Kupec mora artikel vrniti ponudniku nepoŇ°kodovan in v nespremenjeni kolińćini, razen ńće je izdelek unińćen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova kolińćina zmanjŇ°ala, ne da bi bil za to kriv kupec. Kupec izdelkov ne sme neovirano uporabljati do odstopa od pogodbe. Kupec sme opraviti ogled in preizkus izdelkov v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja. Kupec odgovarja za zmanjŇ°anje vrednosti blaga, ńće zmanjŇ°anje posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.

Edini stroŇ°ek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je stroŇ°ek vrańćila izdelkov (ki se v primeru poŇ°iljanja obrańćunava po ceniku dostavne sluŇĺbe in je odvisen od tega ali gre za poŇ°iljko/paket/tovor). Izdelek je potrebno vrniti ponudniku najkasneje v roku 15 dni od poslanega sporońćila o odstopu od pogodbe (nakupa).

Kupec nima pravice do odstopa od pogodbe pri pogodbah, katerih predmet je izdelek, ki je bil izdelan ali narońćen po natanńćnih navodilih kupca, ki je bilo prilagojeno njegovim osebnim potrebam.

Vrańćilo opravljenih vplańćil bo izvedeno takoj, ko je to mogońće, najkasneje pa v roku 14 dni od prejema sporońćila o odstopu od pogodbe. Ponudnik vrne prejeta plańćila kupcu s plańćilom na transakcijski rańćun. Vrańćilo plańćila v gotovini ni mogońće, prak tako so vse poŇ°iljke, poslane na naslov ponudnika z odkupnino zavrnjene!

Pravico do vrańćila kupnine v primeru uveljavljanja garancije in stvarnih napak natanńćneje urejajo dolońćila zakona o varstvu potroŇ°nikov (neuradno preńćiŇ°ńćeno besedilo).

Vsa narońćila do 14. ure odpoŇ°ljemo isti dan!

Hitra dostava!

30 dni vrańćila kupine

Vrnemo vam vaŇ° denar brez vpraŇ°anja

Garancija na vse izdelke

1 leto garanacije na vse izdelke!

100% varno plańćevanje

MasterCard / Visa