VitalBent – Magnetni pas za hrbet
34.90 22.90 NAROČI ZDAJ
Akcija!

VitalBent – Magnetni pas za hrbet

22.90

-34%

Vas mučijo bolečine v hrbtu? Ali bolečine v hrbtenici vplivajo na vaša vsakdanja opravila in na kvaliteto življenja? Z magnetnim pasom iz turmalina do magnetne in toplotne terapije hkrati.

Na zalogi

Količina Cena
1 22.90
2 17.90
3+ 14.90

🚛 Vsa naročila do 14. ure odpošljemo isti dan!

🔄    30 dni časa za vračilo kupnine

🚚    Danes naročim, jutri dobim

🔑    1 letna garancija

Bolečine v križu?

Statistike kažejo, da približno 65% aktivnega prebivalstva išče zdravniško pomoč zaradi bolečin v križu. Bolečine lahko izginejo s pomočjo magnetnega terapevtskega pasu, ki vsebuje 14 magnetnih kamnov, ki so znanstveno dokazani, da omilijo bolečine v telesu in pripomorejo k boljšemu počutju.

Terapevtski pas je najbolj učinkovit pripomoček za lajšanje bolečine v hrbtu in s toploto preprečuje zatrdela stanja, ki nastanejo zaradi nepravilne drže in otrdelih in skrčenih mišic.
Tkivo globinsko pregreva in tako učinkovito sprošča mišično napetost in krče, deluje protivnetno, pospešuje zdravljenje po poškodbah in aktivno lajša bolečine tudi pri kroničnih stanjih ter starostnih in degenerativnih spremembah.
Pas nudi stabilnost, zato je primeren tako za počitek, kot za aktivnost. Mehak in koži prijazen material je udoben za nošenje saj ne tišči in reže.
Ocena 4,7/5
5/5

Naše zadovoljne stranke

Odlično! Dobil sem to kar sem pričakoval.

Borut A.

Hvala. Uporabljam in VitalBent res pomaga!

Gregor P.

Dobila zelo hitro in zelo zadovoljna z izdelkom!

Klara Š.

  Nakup 100% brez tveganja

  Izdelek nam lahko vrnete, mi pa vam vrnemo vaš denar, brez dodatnih vprašanj.

  V primeru, da vaš artikel ne deluje pravilno, lahko uveljavljate garancijo. Na vse elektronske naprave v naši ponudbi imamo 12 mesecev garancije. Garancija teče od datuma prejema blaga. Garancijo lahko uveljavljate z garancijskim listom, računom in drugimi dokumenti, ki so navedeni na računu. Imate nepotrjen garancijski list? Brez skrbi! V tem primeru skladno z 18. členom Zakona o varstvu potrošnikov ni potrebno, da garancijski list prodajalec posebej potrdi.

  Garancija ne velja v primeru:

  • fizične poškodbe;
  • obrabe zaradi uporabe;
  • napak, ki nastanejo zaradi napačne, neustrezne in malomarne uporabe artikla.

  V kolikor traja popravilo več kot 45 dni, vam izdelek zamenjamo z novim, če to ni mogoče, pa v celoti povrnemo kupnino za izdelek.

  Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu Zakonom o  varstvu potrošnikov.

  Za vračilo izdelka v garanciji izpolnite TA OBRAZEC.