VitalBent – Magnetni pas za hrbet

22.90

Vas mučijo bolečine v hrbtu? Ali bolečine v hrbtenici vplivajo na vaša vsakdanja opravila in na kvaliteto življenja? Z magnetnim pasom iz turmalina do magnetne in toplotne terapije hkrati.

Ni na zalogi

🚛 Vsa naročila do 14. ure odpošljemo isti dan!

🔄    30 dni časa za vračilo kupnine

🚚    Danes naročim, jutri dobim

🔑    1 letna garancija

Bolečine v križu?

Statistike kažejo, da približno 65% aktivnega prebivalstva išče zdravniško pomoč zaradi bolečin v križu. Bolečine lahko izginejo s pomočjo magnetnega terapevtskega pasu, ki vsebuje 14 magnetnih kamnov, ki so znanstveno dokazani, da omilijo bolečine v telesu in pripomorejo k boljšemu počutju.

Terapevtski pas je najbolj učinkovit pripomoček za lajšanje bolečine v hrbtu in s toploto preprečuje zatrdela stanja, ki nastanejo zaradi nepravilne drže in otrdelih in skrčenih mišic.
Tkivo globinsko pregreva in tako učinkovito sprošča mišično napetost in krče, deluje protivnetno, pospešuje zdravljenje po poškodbah in aktivno lajša bolečine tudi pri kroničnih stanjih ter starostnih in degenerativnih spremembah.
Pas nudi stabilnost, zato je primeren tako za počitek, kot za aktivnost. Mehak in koži prijazen material je udoben za nošenje saj ne tišči in reže.
Ocena 4,7/5
5/5

Naše zadovoljne stranke

Odlično! Dobil sem to kar sem pričakoval.

Borut A.

Hvala. Uporabljam in VitalBent res pomaga!

Gregor P.

Dobila zelo hitro in zelo zadovoljna z izdelkom!

Klara Š.

Nakup 100% brez tveganja

Izdelek nam lahko vrnete, mi pa vam vrnemo vaš denar, brez dodatnih vprašanj.