VIRELO – odstranjevalec muck in dlak hišnih ljubljenčkov

17.90

Inovativen pripomoček za najbolj učinkovito in hitro odstranjevanje pasjih in mačjih dlak do sedaj! Samočistilno stojalo pa ga vedno znova pripravi na najbolj učinkovito in hitro čiščenje do sedaj – brez umazanije, vode ali polnjenja!

Ni na zalogi

🚛 Vsa naročila do 14. ure odpošljemo isti dan!

🔄    30 dni časa za vračilo kupnine

🚚    Danes naročim, jutri dobim

🔑    1 letna garancija

346 ocen: 4,96/5
4.8/5

MNENJA STRANK ⬇️ 

edinstvena rešitev za vse lastnike psov in mačk

S preprostimi potegi VIRELO čarovnika po vseh mehkih in oblazinjenih površinah odstranimo odpadlo dlako, čarovnik vstavimo v samočistilno stojalo, kjer se očisti s pomočjo vgrajene krtače, odpadla dlaka pa ostane v stojalu do praznjenja. Po končanem čiščenju stojalo odpremo in vržemo shranjeno dlako v smeti – brez umazanije, uporabe vode ali elektrike.

skrivnost je v mikro ščetinah

VIRELO čarovnik potegnemo po površini, na katero se je prijela pasja ali mačja dlaka, ga očistimo v pripadajočem stojalu in stresemo zadržano dlako v smeti – mala malica za celo družino! Površina VIRELO čarovnika je prekrita s tisočerimi mikro ščetinami, ki kot prsti primejo vso odpadlo dlako in jo zadržijo na svoji površini vse do čiščenja v stojalu!

Nič več slabe volje zaradi odpadle dlake!
Vsi lastniki psov in mačk se dnevno spopadamo z odpadlo dlako v vseh kotičkih stanovanja, na oblačilih in v avtomobilih. Ker je odpadlo dlako težko odstraniti z mehkih in oblazinjenih površin, čiščenje pogosto spremlja slaba volja – z nakupom VIRELO čarovnika bo to postalo preteklost! Virelo ima čistilne mikro ščetine na obeh straneh, kar skrajša čas čiščenja za polovico – ko z dlako zapolnimo obe strani, ju hkrati očistimo v stojalu!

V kompletu prejmete:

1 x Velik čistilni pripomoček
1 x Mali čistilni pripomoček (Potovalni)