Akcija!

VIRELO – odstranjevalec muck in dlak hišnih ljubljenčkov

17.90

-49%

Inovativen pripomoček za najbolj učinkovito in hitro odstranjevanje pasjih in mačjih dlak do sedaj! Samočistilno stojalo pa ga vedno znova pripravi na najbolj učinkovito in hitro čiščenje do sedaj – brez umazanije, vode ali polnjenja!

Ni na zalogi

🚛 Vsa naročila do 14. ure odpošljemo isti dan!

🔄    30 dni časa za vračilo kupnine

🚚    Danes naročim, jutri dobim

🔑    1 letna garancija

346 ocen: 4,96/5
4.8/5

MNENJA STRANK ⬇️ 

edinstvena rešitev za vse lastnike psov in mačk

S preprostimi potegi VIRELO čarovnika po vseh mehkih in oblazinjenih površinah odstranimo odpadlo dlako, čarovnik vstavimo v samočistilno stojalo, kjer se očisti s pomočjo vgrajene krtače, odpadla dlaka pa ostane v stojalu do praznjenja. Po končanem čiščenju stojalo odpremo in vržemo shranjeno dlako v smeti – brez umazanije, uporabe vode ali elektrike.

skrivnost je v mikro ščetinah

VIRELO čarovnik potegnemo po površini, na katero se je prijela pasja ali mačja dlaka, ga očistimo v pripadajočem stojalu in stresemo zadržano dlako v smeti – mala malica za celo družino! Površina VIRELO čarovnika je prekrita s tisočerimi mikro ščetinami, ki kot prsti primejo vso odpadlo dlako in jo zadržijo na svoji površini vse do čiščenja v stojalu!

Nič več slabe volje zaradi odpadle dlake!
Vsi lastniki psov in mačk se dnevno spopadamo z odpadlo dlako v vseh kotičkih stanovanja, na oblačilih in v avtomobilih. Ker je odpadlo dlako težko odstraniti z mehkih in oblazinjenih površin, čiščenje pogosto spremlja slaba volja – z nakupom VIRELO čarovnika bo to postalo preteklost! Virelo ima čistilne mikro ščetine na obeh straneh, kar skrajša čas čiščenja za polovico – ko z dlako zapolnimo obe strani, ju hkrati očistimo v stojalu!

V kompletu prejmete:

1 x Velik čistilni pripomoček
1 x Mali čistilni pripomoček (Potovalni)

V primeru, da vaš artikel ne deluje pravilno, lahko uveljavljate garancijo. Na vse elektronske naprave v naši ponudbi imamo 12 mesecev garancije. Garancija teče od datuma prejema blaga. Garancijo lahko uveljavljate z garancijskim listom, računom in drugimi dokumenti, ki so navedeni na računu. Imate nepotrjen garancijski list? Brez skrbi! V tem primeru skladno z 18. členom Zakona o varstvu potrošnikov ni potrebno, da garancijski list prodajalec posebej potrdi.

Garancija ne velja v primeru:

  • fizične poškodbe;
  • obrabe zaradi uporabe;
  • napak, ki nastanejo zaradi napačne, neustrezne in malomarne uporabe artikla.

V kolikor traja popravilo več kot 45 dni, vam izdelek zamenjamo z novim, če to ni mogoče, pa v celoti povrnemo kupnino za izdelek.

Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu Zakonom o  varstvu potrošnikov.

Za vračilo izdelka v garanciji izpolnite TA OBRAZEC.