Vakuumski čistilec bazena

24.90

Vakuumski čistilec domačih bazenov, ki dezinfecira vse površine. Čistilec je narejen iz trpežnega in visokokakovostnega ABS materiala. Paket vsebuje glavo krtače, priključek, praktično vrečko za shranjevanje in dovod vode.

Vakuumski čistilec bazena 24.90

🚛 Vsa naročila do 14. ure odpošljemo isti dan!

🔄    30 dni časa za vračilo kupnine

🚚    Danes naročim, jutri dobim

🔑    1 letna garancija

Čistilec vam bo prihranil ure napornega dela s čiščenjem bazena. Ves prah in odpadno listje, ki se nabere v vodi, boste enostavno posesali. Tla in stene bazena pa dodatno poščetkali. Popoln pripomoček za manjše bazenefontanemasažne kadi in ribnike. Delo bo opravljeno zelo hitro in že boste uživali v pogledu na kristalno čist bazen.

Uporaba je povsem enostavna. Deluje s pomočjo vodnega tlaka v vrtni cevi, ki jo priključite na čistilec. Vodni tlak ustvari sesalni učinek in potegne ostanke z dna bazena v mrežasto vrečko sesalnika. Ne potrebujete električne energije in ni vam ga potrebno povezovati s sistemom za filtriranje. Preprosta zasnova, ki pa je nadvse učinkovita.

PoolVacc je kompakten in lahek za prenašanje. Zagotavlja maksimalno vzdržljivost, saj je izdelan iz visokokakovostnega ABS materiala. Dodatna prednost, ki vas bo prepričala, je povsem enostavna montaža. Brez zapletenih postopkov ali dodatnih orodij, boste sestavili v petih minutah. Le še priključite ga na vrtno cev in nastavite ročaj (ni priložen!).

Tako, bazen je čist, kaj še čakate, privoščite si zasluženo osvežitev.

Lastnosti:

 • Vakuumski čistilec bazena,
 • izsesava nečistoče in hkrati krtači dno bazena,
 • učinkovit in hiter, prihrani vam ure težkega dela,
 • deluje s pomočjo vodnega tlaka, ni potrebe po elektriki,
 • priklopite ga na katero koli vrtno cev in ročaj za držanje (ni priložen),
 • zelo enostaven za uporabo,
 • vzdržljiv in kompakten, lahek za prenašanje,
 • enostavna montaža,
 • primeren za čiščenje manjših bazenov, ribnikov, masažnih kadi, fontan,
 • material: visokokakovostna ABS plastika,
 • velikost glave: 26 x 25 cm,
 • barva: modra,
 • teža: okrog 400 g.

V paketu boste prejeli: 1x krtačo, 1x mrežasto vrečo, 1x priključek za vodno cev, 1x priključek za ročaj (ročaj v paketu ni vključen, pritrdite lahko katerikoli lesen ali plastičen ročaj).

Uživajte ob pogledu na vedno čist bazen

Uživajte ob pogledu na vedno čist bazen

Nič ni lepšega, kot vroča poletja preživljati ob bazenu na vašem vrtu. Seveda pa bazen zahteva precej dela. Naš novi vakuumski čistilec bazenov PoolVacc bo postal vaš novi najboljši pomočnik. Brez naporov boste posesali listje in prah ter pokrtačili dno bazena. Z družino ali vašo drago boste vsak dan uživali v sproščeni osvežitvi.

Deluje s pomočjo vodnega tlaka

Brez potrebe po električni energiji, saj krtačo čistilca le priključite na vrtno cev. Tlak vode iz cevi ustvari sesalni učinek, ki hitro in učinkovito posesa vse nečistoče v zbiralno vrečko. Preprosta zasnova, ki efektivno pripomore k lahkotni uporabi. Postali boste pravi mojster v čiščenju bazenov.

Deluje s pomočjo vodnega tlaka
Povsem preprosta namestitev

Povsem preprosta namestitev

Vakumski čistilec boste sestavili v trenutku. Montaža ne zahteva zapletenih postopkov in dodatnih orodij. Vse kar potrebujete je le še priključek za vodno cev in primeren ročaj in že lahko začnete s čiščenjem.