Akcija!

SeatCorrector® – korektor drže

18.90

-62%

SeatCorrector®  ponuja vrhunsko udobje in je zasnovan za izboljšanje drže in lajšanje pritiska na hrbtenico med sedenjem, ter blaži bolečine v križu. Preprost način podpiranja spodnjega dela hrbta med daljšim obdobjem sedenja. Ta opora ima tkaninsko mrežo, ki omogoča kroženje zraka in ohlajanje.

Ni na zalogi

🚛 Vsa naročila do 14. ure odpošljemo isti dan!

🔄    30 dni časa za vračilo kupnine

🚚    Danes naročim, jutri dobim

🔑    1 letna garancija

Kako uporabljate podporo Seat Corrector?

Ta podpora je zasnovana tako, da se prilega skoraj vsakemu stolu ali sedežu in je kot nalašč za uporabo v pisarni, doma ali v avtomobilu. Za učinkovito podporo in izboljšano držo jo preprosto nataknite na hrbet svojega stola.

Seat Corrector opora se nanaša na dodatno oporo za ledveni del spodnjega dela hrbta, ki je zasnovana tako, da hrbtenica ostane poravnana z naravno ukrivljenostjo.

Uporaba Seat Corrector opore lahko omili pritisk na ishiadični živec, kar bo pomagalo zmanjšati bolečine v hrbtu s popravljanjem drže telesa s pravilno postavitvijo hrbta.

V primeru, da vaš artikel ne deluje pravilno, lahko uveljavljate garancijo. Na vse elektronske naprave v naši ponudbi imamo 12 mesecev garancije. Garancija teče od datuma prejema blaga. Garancijo lahko uveljavljate z garancijskim listom, računom in drugimi dokumenti, ki so navedeni na računu. Imate nepotrjen garancijski list? Brez skrbi! V tem primeru skladno z 18. členom Zakona o varstvu potrošnikov ni potrebno, da garancijski list prodajalec posebej potrdi.

Garancija ne velja v primeru:

  • fizične poškodbe;
  • obrabe zaradi uporabe;
  • napak, ki nastanejo zaradi napačne, neustrezne in malomarne uporabe artikla.

V kolikor traja popravilo več kot 45 dni, vam izdelek zamenjamo z novim, če to ni mogoče, pa v celoti povrnemo kupnino za izdelek.

Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu Zakonom o  varstvu potrošnikov.

Za vračilo izdelka v garanciji izpolnite TA OBRAZEC.