Samolepilna črna folija – Piši briši + 4 krede
27.90 18.70 NAROČI ZDAJ
Akcija!

Samolepilna črna folija – Piši briši + 4 krede

18.70

-33%

Samolepilna čna folija Piši-briši s 4 kredami je zabaven dodatek pri igri in učenju otroka, lahko pa služi tudi kot prostor za načrtovanje vašega vsakodnevnega dela (npr. nakupovalni seznam). Odličen pripomoček bo tudi za pisarne, konferenčne sobe, vadbene centre, poslovna srečanja.

🚛 Vsa naročila do 14. ure odpošljemo isti dan!

🔄    30 dni časa za vračilo kupnine

🚚    Danes naročim, jutri dobim

🔑    1 letna garancija

Kakovostna samolepilna bela folija Piši-briši dimenzij 45×200 cm, je popoln način za ustvarjalno zabavo na za to določenem mestu. Ta samolepilna folija se lahko prilepi na katero koli ravno površino – v vrtcu, v predsobi, v dnevni sobi in celo v kuhinji ali delavnici. Lahko se prilepi na steno. Tabla bo dobro delovala tudi na omarah, vratih in steklenih površinah.

Prilepite jo lahko zelo enostavno. Preprosto odlepite zaščito in lepljivo stran prilepite na želeno površino. Samolepilna folija je namenjena večkratni uporabi – zlahka jo lahko odlepite in prilepite na drugo mesto.

Komplet vsebuje 4 krede, primerne za pisanje na piši-briši tablo, vsak od njih opremljen z gobico za brisanje. Tako je folija po vsaki uporabi zopet pripravljena za uporabo.

Komplet vsebuje:

– piši-briši folija dimenzij 45x200cm

– 4 krede z gobico za brisanje

V primeru, da vaš artikel ne deluje pravilno, lahko uveljavljate garancijo. Na vse elektronske naprave v naši ponudbi imamo 12 mesecev garancije. Garancija teče od datuma prejema blaga. Garancijo lahko uveljavljate z garancijskim listom, računom in drugimi dokumenti, ki so navedeni na računu. Imate nepotrjen garancijski list? Brez skrbi! V tem primeru skladno z 18. členom Zakona o varstvu potrošnikov ni potrebno, da garancijski list prodajalec posebej potrdi.

Garancija ne velja v primeru:

  • fizične poškodbe;
  • obrabe zaradi uporabe;
  • napak, ki nastanejo zaradi napačne, neustrezne in malomarne uporabe artikla.

V kolikor traja popravilo več kot 45 dni, vam izdelek zamenjamo z novim, če to ni mogoče, pa v celoti povrnemo kupnino za izdelek.

Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu Zakonom o  varstvu potrošnikov.

Za vračilo izdelka v garanciji izpolnite TA OBRAZEC.