Samolepilna črna folija – Piši briši + 4 krede

18.70

Samolepilna čna folija Piši-briši s 4 kredami je zabaven dodatek pri igri in učenju otroka, lahko pa služi tudi kot prostor za načrtovanje vašega vsakodnevnega dela (npr. nakupovalni seznam). Odličen pripomoček bo tudi za pisarne, konferenčne sobe, vadbene centre, poslovna srečanja.

Samolepilna črna folija - Piši briši + 4 krede 18.70

🚛 Vsa naročila do 14. ure odpošljemo isti dan!

🔄    30 dni časa za vračilo kupnine

🚚    Danes naročim, jutri dobim

🔑    1 letna garancija

Kakovostna samolepilna bela folija Piši-briši dimenzij 45×200 cm, je popoln način za ustvarjalno zabavo na za to določenem mestu. Ta samolepilna folija se lahko prilepi na katero koli ravno površino – v vrtcu, v predsobi, v dnevni sobi in celo v kuhinji ali delavnici. Lahko se prilepi na steno. Tabla bo dobro delovala tudi na omarah, vratih in steklenih površinah.

Prilepite jo lahko zelo enostavno. Preprosto odlepite zaščito in lepljivo stran prilepite na želeno površino. Samolepilna folija je namenjena večkratni uporabi – zlahka jo lahko odlepite in prilepite na drugo mesto.

Komplet vsebuje 4 krede, primerne za pisanje na piši-briši tablo, vsak od njih opremljen z gobico za brisanje. Tako je folija po vsaki uporabi zopet pripravljena za uporabo.

Komplet vsebuje:

– piši-briši folija dimenzij 45x200cm

– 4 krede z gobico za brisanje