Akcija!

MistCooling – sistem za hlajenje z vodno meglo / 10M

24.90

-50%

▶️  Dolžina 10m
Popoln pripomoček za odlično osvežitev v vročih poletnih dneh.

 

Ni na zalogi

🚛 Vsa naročila do 14. ure odpošljemo isti dan!

🔄    30 dni časa za vračilo kupnine

🚚    Danes naročim, jutri dobim

🔑    1 letna garancija

HLAJENJE ZUNANJIH POVRŠIN

Inovativni zunanji hladilno-meglilni sistem v poletnih mesecih ohladi terase in druge zunanje površine ter zagotovi prijetno ohlajeno okolje. Temperature v zraku lahko ohladi tudi za 20 stopinj Celzija.

ŠIROKA UPORABA

Sistem za hlajenje z vodno meglo lahko namestite na različne zunanje površine, kot so terase, vrtovi, površine okoli bazena in vodnega parka, terase v restavracijah in barih, rastlinjaki in mnogo več. Sistem lahko uporabite tudi kot razpršilno dezinfekcijsko sredstvo ali kot orodje za dodajanje vlage v zraku.

VISOKO KAKOVOSTI SISTEM

Tehnološko dovršena proizvodnja omogoča uporabo natančnih šob, ki proizvajajo osvežilno meglico v zraku. Šobe so odporne na hidrolizo, porumenelost in vdor škodljivih mikrobov. Zmogljiv hladilno-meglilni sistem za terase je izdelan iz kakovostne UV obdelane prožne cevi, ki je odporna proti UV žarkom.

ENOSTAVNA NAMESTITEV

Zunanji sistem za hlajenje z vodno meglico lahko namestite le v nekaj minutah in tako takoj pričnete uživati v svoji prijetno ohlajeni terasi. Cevi lahko pritrdite na katerokoli zunanjo standardno pipo, pri nameščanju pa ne potrebujete profesionalnega orodja.

SPECIFIKACIJE

Barva: črna 

Dolžina: 10 metrov

MNENJA ZADOVLJNIH STRANK

Nakup 100% brez tveganja

Izdelek nam lahko vrnete, mi pa vam vrnemo vaš denar, brez dodatnih vprašanj.

V primeru, da vaš artikel ne deluje pravilno, lahko uveljavljate garancijo. Na vse elektronske naprave v naši ponudbi imamo 12 mesecev garancije. Garancija teče od datuma prejema blaga. Garancijo lahko uveljavljate z garancijskim listom, računom in drugimi dokumenti, ki so navedeni na računu. Imate nepotrjen garancijski list? Brez skrbi! V tem primeru skladno z 18. členom Zakona o varstvu potrošnikov ni potrebno, da garancijski list prodajalec posebej potrdi.

Garancija ne velja v primeru:

  • fizične poškodbe;
  • obrabe zaradi uporabe;
  • napak, ki nastanejo zaradi napačne, neustrezne in malomarne uporabe artikla.

V kolikor traja popravilo več kot 45 dni, vam izdelek zamenjamo z novim, če to ni mogoče, pa v celoti povrnemo kupnino za izdelek.

Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu Zakonom o  varstvu potrošnikov.

Za vračilo izdelka v garanciji izpolnite TA OBRAZEC.