Masažna krtača – za kopanje psa

15.90

Večnamenska krtača za hišne ljubljenčke.Krtača za hišne ljubljenčke ima obliko doziranja šampona in ne samo, da omogoča hitro in temeljito umivanje vaših hišnih ljubljenčkov, ampak tudi masira kožo, da izboljša prekrvavitev le-teh.
Masažna krtača – za kopanje psa 15.90

🚛 Vsa naročila do 14. ure odpošljemo isti dan!

🔄    30 dni časa za vračilo kupnine

🚚    Danes naročim, jutri dobim

🔑    1 letna garancija

Večnamenska krtača za hišne ljubljenčke

Ta krtača za hišne ljubljenčke ima obliko doziranja šampona in ne samo, da omogoča hitro in temeljito umivanje vaših hišnih ljubljenčkov, ampak tudi masira kožo, da izboljša prekrvavitev le-teh.


Ergonomska oblika: naša kvadratna krtača za hišne ljubljenčke ima posebno zasnovo nedrsečega ročaja, ki vam omogoča, da jo med kopanjem hišnega ljubljenčka udobno držite, jo nežno stisnete in šampon zlahka izteče, s čimer prihranite več šampona za hišne ljubljenčke.


Vzdržljiva in čvrsta: naša večnamenska krtača za hišne ljubljenčke je izdelana iz visokokakovostnega mehkega silikona, varna, udobna, čvrsta in trpežna.

Enostaven za uporabo in čiščenje: samo odprite pokrovček na vrhu, tako da lahko krtačo enostavno in hitro očistite po umivanju hišnega ljubljenčka. Opremljena z zaslonom za odstranjevanje dlak, ki ga po kopanju preprosto dvignite, dvignite in odstranite nabrano dlako.


Popolna za hišne ljubljenčke s kratko dlako: ta krtača za odpadanje kratke dlake je zasnovana za hišne ljubljenčke s kratko in srednje dlako, kot so psi, mačke, kužki, mucke, beli dihurji, konji, zajci, morski prašički itd.