Magnoo™ – Magnetni akupresurni vložki za čevlje
26.99 14.90 NAROČI ZDAJ
Akcija!

Magnoo™ – Magnetni akupresurni vložki za čevlje

14.90

-45%

Uživajte v sprehodih in teku z magnetnimi akupresurnimi vložki za čevlje, ki z vsakim korakom stimulirajo in masirajo refleksne točke na stopalih, pospešujejo krvni obtok ter posledično pomagajo pri lajšanju bolečine v nogah in podplatih.

Na zalogi

🚛 Vsa naročila do 14. ure odpošljemo isti dan!

🔄    30 dni časa za vračilo kupnine

🚚    Danes naročim, jutri dobim

🔑    1 letna garancija

Opis

Unikatni magnetni vložki za kombinacijo magnetne terapije in refleksoterapije.

Z masažnimi podplati lahko okrepiš zdravje in se upreš boleznim

✅ Hitro odstranite škodljive snovi iz krvnih žil, kot so; kaljic, mlečna kislina, izcedek sečne kisline

✅ S podplati Magnoo poskrbite, da bo pretok krvi pravilno krožil

Ta revolucionarni izdelek je bil razvit za ljudi, ki so veliko časa preživijo na nogah, kar pa v današnjem času pomeni večino. Masira vaše noge, medtem ko hodite in vzpodbuja krvni pretok.

Akupresura in masaža z vsakim korakom.

Vložki lajšajo močne bolečine v mišicah in stimulirajo akupunkturne točke na stopalih in vam omogočajo naravno gibanje brez težav.

Primerne so za vse vrste čevljev – od športnih do elegantnih.

 

Za moške in ženske vseh starosti.

Popolno prileganje vsakemu obuvalu, saj lahko vložek po potrebi obrežete.

Izrazito učinkovit je vpliv magnetnega polja na akupresurne točke, ki se nahajajo na stopalih. Dovajanje magnetne energije na točkovna akupresurna mesta povzroča energijsko izravnavo, ki vpliva na vse povezane organe in sestavne dele človekovega telesa. Prisotnost magnetne energije pri vložku je sorazmerno dolgotrajna, odvisna je od uporabe čevljev z vstavljenim vložkom.

Material: guma, magnetki
Velikost: 38-45

UPORABA

V čevlje vstavimo magnetne vložke, ki vsebujejo masažne čepke in 10 trajnih magnetkov,  ki so nameščeni pod znanimi naključnimi točkami meridianov. Ker posamezne točke ustrezajo delom našega telesa z nošenjem magnetnih vložkov sproščamo in lajšamo napetosti. So univerzalne velikosti in so primerni tako za moške kot ženske modele čevljev.

V primeru, da vaš artikel ne deluje pravilno, lahko uveljavljate garancijo. Na vse elektronske naprave v naši ponudbi imamo 12 mesecev garancije. Garancija teče od datuma prejema blaga. Garancijo lahko uveljavljate z garancijskim listom, računom in drugimi dokumenti, ki so navedeni na računu. Imate nepotrjen garancijski list? Brez skrbi! V tem primeru skladno z 18. členom Zakona o varstvu potrošnikov ni potrebno, da garancijski list prodajalec posebej potrdi.

Garancija ne velja v primeru:

  • fizične poškodbe;
  • obrabe zaradi uporabe;
  • napak, ki nastanejo zaradi napačne, neustrezne in malomarne uporabe artikla.

V kolikor traja popravilo več kot 45 dni, vam izdelek zamenjamo z novim, če to ni mogoče, pa v celoti povrnemo kupnino za izdelek.

Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu Zakonom o  varstvu potrošnikov.

Za vračilo izdelka v garanciji izpolnite TA OBRAZEC.