Akcija!

Cleanco – Čistilec žaluzij

14.90

-39%

Cleanco je posebna ščetka zasnovana za čiščenje žaluzij. Je odličen pripomoček, ki hkrati zajame več rež ter nam prihrani čas in energijo.

Ni na zalogi

🚛 Vsa naročila do 14. ure odpošljemo isti dan!

🔄    30 dni časa za vračilo kupnine

🚚    Danes naročim, jutri dobim

🔑    1 letna garancija

HITRO IN UČINKOVITO OČIŠČENE ŽALUZIJE

Metlica za čiščenje žaluzij Cleanco očisti žaluzije z obeh strani hkrati in tako skrajša čas čiščenja. Poenostavi delo, brez skrbi pred urezninami od žaluzij.

ENOSTAVNA UPORABA

NEŽNE ŠČETINE ODSTRANITE IN JIH SPERETE POD TEKOČO VODO ✅

MNENJA STRANK ⬇️ 

S pomočjo izdelka Cleanco boste prihranili tudi do več kot 3 ure pri enkratnem čiščenju žaluzij. Ko žaluzije očistite lahko okrogle metlice preprosto operete v pralnem stroju.

NAJ POSTANE ČIŠČENJE ŽALUZIJ ZABAVNO

S pomočjo čistilca Cleanco boste lahko očistili ne samo žaluzije, ampak tudi reže ventilatorja v vašem avtomobilu ali katerokoli drugo težko dostopno področje vašega doma.

Lastnosti:

  • ergonomska oblika za odlično čiščenje
  • preprosta uporaba
  • konec težav s čiščenjem žaluzij

V primeru, da vaš artikel ne deluje pravilno, lahko uveljavljate garancijo. Na vse elektronske naprave v naši ponudbi imamo 12 mesecev garancije. Garancija teče od datuma prejema blaga. Garancijo lahko uveljavljate z garancijskim listom, računom in drugimi dokumenti, ki so navedeni na računu. Imate nepotrjen garancijski list? Brez skrbi! V tem primeru skladno z 18. členom Zakona o varstvu potrošnikov ni potrebno, da garancijski list prodajalec posebej potrdi.

Garancija ne velja v primeru:

  • fizične poškodbe;
  • obrabe zaradi uporabe;
  • napak, ki nastanejo zaradi napačne, neustrezne in malomarne uporabe artikla.

V kolikor traja popravilo več kot 45 dni, vam izdelek zamenjamo z novim, če to ni mogoče, pa v celoti povrnemo kupnino za izdelek.

Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu Zakonom o  varstvu potrošnikov.

Za vračilo izdelka v garanciji izpolnite TA OBRAZEC.