Akcija!

Termo majica za oblikovanje postave

9.90

-50%

Poskrbite za bolj aktivno življenje z vadbo in majico, ki bo poskrbela za hitrejše rezulate in postavo, ki ste si jo zaželeli.

Termo majica za oblikovanje postave 9.90

🚛 Vsa naročila do 14. ure odpošljemo isti dan!

🔄    30 dni časa za vračilo kupnine

🚚    Danes naročim, jutri dobim

🔑    1 letna garancija

SUPER HITRO HUJŠANJE

Posebna polimerna tkanina omogoča, da telo izloča odvečne maščobe in tako oblikuje vitkejšo postavo. Gre za zdrav in naraven način hujšanja s savna efektom.

MNENJA STRANK ⬇️ 

NA FOTELJU, SPREHODU, V TRGOVINI ALI NA TRENINGU

Ko oblečete majicopolimerična tkanina nemudoma začne delovati in telo začne izločati maščobe. Lahko jo nosite ob gledanju televizije, na sprehodu ali med telovadbo.

NOVA TEHNOLOGIJA TERMALNE REGULACIJE

Polimeri zvišajo temperaturo na predelih nošenja majice, polimerična struktura s kompresijskim učinkom pa spodbudi potenje in kurjenje odvečnih kalorij.

360 ° OBLOGA ZA VITKEJŠI VIDEZ

Zahvaljujoč posebno izdelani tkanini za stiskanje telesa boste takoj, ko ga oblečete, videti vitkejši.

DO 3X HITREJŠE POTENJE

Sproži izločanje do 3x več potu, kot bi se ga izločilo s klasičnimi majicami.

HITREJŠE PRIDOBIVANJE MIŠIČNE MASE

Vmesna plast v majici omogoča zmerno kompresijo, ki izpodriva maščobe ter odvečno vodo. Telo je tako med vadbo usmerjeno le na ustvarjanje mišične mase.

pospešeno izgorevanje maščobe

Majica s posebno polimerično tkanino in vmesno kompresijsko plastjo v 360° obroču fiksira telesno držo, okrepi podporo v predelu hrbtenice in križa ter oblikuje postavo.

POPOLNO UDOBJE IN ENOSTAVNO OBLAČENJE/SLAČENJE

Majica je zasnovana iz najnovejših, mikro lahkih materialov. Hitro boste pozabili, da jo nosite! Je popolnoma neopazna pod obleko, pasek proti drsenju pa omogoča, da majica ves čas ostane na mestu.

HITRO SUŠENJE

Posebna  polimerna tkanina spodbudi potenje, hkrati pa omogoča hitro sušenje in vpijanje vlage, zato je majico vedno enostavno obleči in sleči.

Dodatne informacije

Velikost

L/XL, S/M

Spol

Moški, Ženska