Električni lopar za mrčesa
24.90 14.90 NAROČI ZDAJ
Akcija!

Električni lopar za mrčesa

14.90

-40%

Električni lopar vas bo rešil pred komarji, muhami, molji in drugimi žuželkami – ko boste pritisnili na stikalo, bo po mreži stekel električni tok.

🚛 Vsa naročila do 14. ure odpošljemo isti dan!

🔄    30 dni časa za vračilo kupnine

🚚    Danes naročim, jutri dobim

🔑    1 letna garancija

ADIJO nadležni insekti

Visoko učinkovit prenosni električni lopar , vas bo v vročih poletnih dneh, večerih ter nočeh branil ter varoval pred komarji, muhami, sršeni, osami ter preostalim mrčesom in žuželkami.

Prevodna kovinska mreža z električnim tokom bo v hipu s kratkim dotikom onesposobila nadležne vsiljivce, po končanem lovu pa odmrle insekte enostavno stresete z mrežice loparja.

Za idealnega partnerja se izkaže pri poletnih večernih druženjih na terasah, na morju, na piknikih, pri kampiranju ali pri vsakdanjih večernih sprehodih…kjerkoli in kadarkoli. Električni lopar odlikuje tiho ter neškodljivo delovanje brez hrupa. Velika prednost oz. pridobitev pa bodo tudi čiste stene brez madežev krvi v vašem domu.

Za delovanje sta potrebni dve alkalni bateriji AA, ki nista priloženi. Upravljanje loparja poteka z gumbom za vklop oz. izklop. Mere: 46x17x1,2 cm.

V primeru, da vaš artikel ne deluje pravilno, lahko uveljavljate garancijo. Na vse elektronske naprave v naši ponudbi imamo 12 mesecev garancije. Garancija teče od datuma prejema blaga. Garancijo lahko uveljavljate z garancijskim listom, računom in drugimi dokumenti, ki so navedeni na računu. Imate nepotrjen garancijski list? Brez skrbi! V tem primeru skladno z 18. členom Zakona o varstvu potrošnikov ni potrebno, da garancijski list prodajalec posebej potrdi.

Garancija ne velja v primeru:

  • fizične poškodbe;
  • obrabe zaradi uporabe;
  • napak, ki nastanejo zaradi napačne, neustrezne in malomarne uporabe artikla.

V kolikor traja popravilo več kot 45 dni, vam izdelek zamenjamo z novim, če to ni mogoče, pa v celoti povrnemo kupnino za izdelek.

Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu Zakonom o  varstvu potrošnikov.

Za vračilo izdelka v garanciji izpolnite TA OBRAZEC.