EasyClean – Magic goba za hitro čiščenje

14.99

Magic gobica za enostavno in hitro čiščenje brez mokrih in umazanih rok. Brez pretirane uporabe detergentov do popolnega sijaja.

Na zalogi

EasyClean
EasyClean - Magic goba za hitro čiščenje 14.99

🚛 Vsa naročila do 14. ure odpošljemo isti dan!

🔄    30 dni časa za vračilo kupnine

🚚    Danes naročim, jutri dobim

🔑    1 letna garancija

Ste se naveličani čiščenja kuhinje, kopalnice, umivalnikov, itd..? So vam tradicionalne gobice za čiščenje naredile grobe in suhe roke? So se na vaši posodi nabrale nečistoče katere je bilo nemogoče očistiti?

Zdaj lahko očistite posodo, ponve, pečico, mikrovalno pečico in vse ostalo, ne da bi svoje roke izpostavljali umazanim površinam in močnim detergentom, milom in ostalim kemikalijam.

Z EasyClean ročno ergonomsko zasnovano držalo z večkratnimi spužvastmi plastmi in nano smirjevim slojem lahko očistite najbolj trdovratne madeže v nekaj sekundah.

Ta večnamenska goba za enostavno čiščenje lahko uporabite za čisčenje kuhinje, kopalnice, tal in celo drage kuhinjske posode.

MNENJA in FOTOGRAFIJE STRANK ⬇️ 

PREDNOSTI

– Edinstven ročaj: Ni se vam več potrebno ukvarjati z umazanimi in sluzastimi gobicami ali se dotikati umazanih površin.

EasyClean je opremljen z protizdrsnim ročajem za prijeten oprijem tako lahko sedaj očistite umazane površine, ne da bi roke izpostavljali kemikalijam in ostalim detergentom.

visokokavostni material

EasyClean ima gobico z visoko gostoto na notranji plasti in zunanjo plast narejeno za ekstra učinkovito odstranjevanje nečistoč. Je nestrupen, brez vonja in lepo premišljeno zasnovan, zaradi česar je popolna izbira za čiščenje vašega doma.

– Enostavna uporaba: Preprosto navlažite površino in na gobo dodajte nekaj detergenta ter pričnite z čiščenjem. Lahko očistite nakopičene umazanije hrane, rje, oljne madeže itd.

– Večfunkcijska zasnova: Naj bo vaš dom čist brez nepotrebnega napora. EasyClean je primeren za čisčenje pomivalnih korit, kuhinje, aparatov in nerjevečega jekla, loncev, posode, pečice, itd..