EasyClean
EasyClean – Magic goba za hitro čiščenje
24.52 14.99 NAROČI ZDAJ
Akcija!

EasyClean – Magic goba za hitro čiščenje

14.99

-39%

Magic gobica za enostavno in hitro čiščenje brez mokrih in umazanih rok. Brez pretirane uporabe detergentov do popolnega sijaja.

Na zalogi

Količina Cena
1 14.99
2 11.99
3+ 9.99

🚛 Vsa naročila do 14. ure odpošljemo isti dan!

🔄    30 dni časa za vračilo kupnine

🚚    Danes naročim, jutri dobim

🔑    1 letna garancija

Ste se naveličani čiščenja kuhinje, kopalnice, umivalnikov, itd..? So vam tradicionalne gobice za čiščenje naredile grobe in suhe roke? So se na vaši posodi nabrale nečistoče katere je bilo nemogoče očistiti?

Zdaj lahko očistite posodo, ponve, pečico, mikrovalno pečico in vse ostalo, ne da bi svoje roke izpostavljali umazanim površinam in močnim detergentom, milom in ostalim kemikalijam.

Z EasyClean ročno ergonomsko zasnovano držalo z večkratnimi spužvastmi plastmi in nano smirjevim slojem lahko očistite najbolj trdovratne madeže v nekaj sekundah.

Ta večnamenska goba za enostavno čiščenje lahko uporabite za čisčenje kuhinje, kopalnice, tal in celo drage kuhinjske posode.

MNENJA in FOTOGRAFIJE STRANK ⬇️ 

PREDNOSTI

– Edinstven ročaj: Ni se vam več potrebno ukvarjati z umazanimi in sluzastimi gobicami ali se dotikati umazanih površin.

EasyClean je opremljen z protizdrsnim ročajem za prijeten oprijem tako lahko sedaj očistite umazane površine, ne da bi roke izpostavljali kemikalijam in ostalim detergentom.

visokokavostni material

EasyClean ima gobico z visoko gostoto na notranji plasti in zunanjo plast narejeno za ekstra učinkovito odstranjevanje nečistoč. Je nestrupen, brez vonja in lepo premišljeno zasnovan, zaradi česar je popolna izbira za čiščenje vašega doma.

– Enostavna uporaba: Preprosto navlažite površino in na gobo dodajte nekaj detergenta ter pričnite z čiščenjem. Lahko očistite nakopičene umazanije hrane, rje, oljne madeže itd.

– Večfunkcijska zasnova: Naj bo vaš dom čist brez nepotrebnega napora. EasyClean je primeren za čisčenje pomivalnih korit, kuhinje, aparatov in nerjevečega jekla, loncev, posode, pečice, itd..

V primeru, da vaš artikel ne deluje pravilno, lahko uveljavljate garancijo. Na vse elektronske naprave v naši ponudbi imamo 12 mesecev garancije. Garancija teče od datuma prejema blaga. Garancijo lahko uveljavljate z garancijskim listom, računom in drugimi dokumenti, ki so navedeni na računu. Imate nepotrjen garancijski list? Brez skrbi! V tem primeru skladno z 18. členom Zakona o varstvu potrošnikov ni potrebno, da garancijski list prodajalec posebej potrdi.

Garancija ne velja v primeru:

  • fizične poškodbe;
  • obrabe zaradi uporabe;
  • napak, ki nastanejo zaradi napačne, neustrezne in malomarne uporabe artikla.

V kolikor traja popravilo več kot 45 dni, vam izdelek zamenjamo z novim, če to ni mogoče, pa v celoti povrnemo kupnino za izdelek.

Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu Zakonom o  varstvu potrošnikov.

Za vračilo izdelka v garanciji izpolnite TA OBRAZEC.