DAMASCUS Japonskih kuhinjski noži – Set

38.00

Komplet vključuje 3 vrste nožev: nož za filiranje (za ribe), nož s sekiro (za zelenjavo julienne) in nož santoku (za kockano zelenjavo, meso ali ribe). Idealno za darilo, vredno najbolj izbranih kuhinj in najboljših kuharjev
DAMASCUS Japonskih kuhinjski noži - Set 38.00

🚛 Vsa naročila do 14. ure odpošljemo isti dan!

🔄    30 dni časa za vračilo kupnine

🚚    Danes naročim, jutri dobim

🔑    1 letna garancija

JAPONSKI NOŽI V KOMPLETU

Vsi si želimo ostre nože za popolno rezanje. Iščete darilo za pravega kuharja ali zase? Sedaj imamo za vas popoln komplet visokokakovostnih profesionalnih japonskih nožev s profesionalno torbico in rezili v Damaskovem slogu z lastno oblikovalsko grafiko (lasersko jedkano).

Komplet vključuje 3 vrste nožev: nož za filiranje (za ribe), nož s sekiro (za zelenjavo julienne) in nož santoku (za kockano zelenjavo, meso ali ribe). Idealno za darilo, vredno najbolj izbranih kuhinj in najboljših kuharjev.

LESENI ROČAJI

PRENOSNA TORBICA

  • Leseni ročaji
  • Rezila iz nerjavečega jekla v slogu damasta: 2,5 mm
  • Grafika lastnega dizajna: lasersko jedkan
  • Kakovostna, odporna in trpežna
  • Ekskluziven in eleganten slog
  • 3 profesionalni japonski noži
  • Zložljiva profesionalna prenosna prevleka iz poliestra
  • Ni primerno za pomivalne stroje
  • Pribl. dolžina nožev: 29–34 cm

V tradicionalni japonski kuhinji so vse sestavine zelo drobno sesekljane. Set nožev Damask zagotavlja rezultat, ki je primerljiv z gostinskimi profesionalci. Končno boste lahko kuhali Gyoze kot kuhar! Damascus je popoln komplet vrhunskih japonskih nožev. Ne boste našli enakovrednega po tako nizki ceni za takšno kakovost! Ti noži so dostavljeni s profesionalnim kovčkom. Črna prevleka na zavihek iz poliestra. Rezila teh nožev so v stilu Damaska ​​z edinstvenimi lasersko vgraviranimi vzorci. Damaščansko jeklo postaja vse bolj priljubljeno in iskano. Rezila teh nožev, znana tudi kot Damast ali Damast jeklo, so sestavljena iz velikega števila plasti, kovanih skupaj, da bi izboljšali lastnosti jekla. Cilj tega postopka je narediti rezilo močnejše, tanjše in vedno ostrejše. Prava umetnost v oblikovanju! Komplet nožev Damascus vključuje 3 različne vrste rezil: Nož za filetiranje, ki se uporablja za preoblikovanje mesa ali rib v zelo fine fileje. Sekirica za julien zelenjavo Santoku za rezanje zelenjave, mesa ali celo rib. Komplet nožev Damask je idealen kot darilo, vreden najbolj prefinjenih kuhinj in na nivoju najboljših kuharjev, zagotovo bo všeč. Prednosti: Visoka kakovost, odpornost in vzdržljivost Enostaven transport in shranjevanje Eleganten slog.