Čistilec za tla X – Pro

28.90

Najenostavnejše in najbolj učinkovito pomivanje tal doslej!
Čistilec za tla X - Pro 28.90

🚛 Vsa naročila do 14. ure odpošljemo isti dan!

🔄    30 dni časa za vračilo kupnine

🚚    Danes naročim, jutri dobim

🔑    1 letna garancija

Izvirna metla za čiščenje tal s krpo iz mikrovlaken in avtomatskim ožemanjem, ki ima del za čiščenje v obliki črke X, ta se lahko vrti za 360 ° in raztegljivo palico (140 cm), ki doseže tudi najtežje dostopna območja.

Njen enostaven sistem ožemanja omogoča bolj udobno in učinkovito čiščenje, prihrani čas in trud.

Krpa iz mikrovlaken

Krpa iz mikrovlaken je izjemno opojna in hkrati deluje kot magnet tudi za najmanjše prašne delce. Lahko jo perete v pralnem stroju brez da bi izgubila svoje lastnosti.

Vrtljiva glava

Vrtljiva glava za 360° vam omogoča, da brez težav dosežete tudi manj dostopna mesta, polkrožna zasnova ob straneh pa vam pomaga “zaobjeti” noge miz, stolov in drugega pohištva.

Nastavljiv ročaj

Nastavljiv ročaj je idealen za doseganje skritih, manj odstopnih mest, pa tudi za čiščenje površin, ki se nahajajo višje od tal.

Zaradi velike absorpcijske sposobnosti popolnoma odstrani prah in umazanijo. Zaradi inovativne večnamenske zasnove pa se lahko uporablja za suho (metla) ali mokro (mop) čiščenje in je primerna za vse vrste tal.

Krpa iz mešanih vlaken ima izjemen sesalni učinek, hkrati pa deluje kot magnet tudi za najmanjše prašne delce. Lahko se pere v pralnem stroju, ne da bi pri tem izgubil svoje lastnosti. Vrtljiva glava 360° vam omogoča enostavno doseganje težko dostopnih mest, polkrožna zasnova ob strani pa pomaga doseči mize, stole in drugo brisanje okoli nog pohištva. 

Nastavljiv po dolžini ročaj Nastavljiv ročaj je idealen za čiščenje skritih, težje dostopnih mest, kot tudi za čiščenje višjih površin. Nič več nedostopnih mest za krpo! Glava se vrti za 360°, tako da lahko kar najbolj učinkovito očistite prašne površine pod pohištvom. Pozabite na neočiščeno umazanijo! Ne glede na to, ali gre za madež polite, lepljive sode ali blatnega odtisa stopala, mešana vlakna zahvaljujoč glavi za brisanje,

Za uporabo ne potrebujete vedra, saj jo lahko sperete oziroma zmočite kar pod pipo. Metla popolnoma razstavljiva, kar olajša njeno prenašanje in shranjevanje.

Z izdelkom X – PRO lahko krpo iz mikrovalken posušite s samo enim zasukom, mikrovlakna pa lahko zahvaljujoč svojemu materialu zberejo več prahu kot običajni primerki. S ščetko na koncu ročaja lahko glave enostavno odstranite tudi večji prah. Super vpojno. 

Lastnosti:

Material: ABS + jeklo

Barva: siva