Košarica

Dostava

BREZPLAČNA DOSTAVA
Brezplačna dostava velja za vsa naročila plačana po predračunu. Za ostala naročila z plačilom po povzetju se za strošek obdelave zaračuna 1,99€.

OBVESTILO: Paketne Trgovine BS PETROL vam od 1.4.2019 dodatno zaračunajo storitev vročanja paketa v vrednosti 0,45€ na paket in storitev obdelave odkupnine 1,05€ na paket.

Načini plačila:
Izdelke lahko plačate po:
povzetju – plačate kurirju ob dostavi. Dostava se vrši preko dostavne službe GLS in Pošte Slovenija, kurirju lahko ob dostavi plačate z gotovino ali s kartico.

predračunu – Po zaključenem nakupu boste na vaš e-mail prejeli predračun. Plačate z nakazilom na transakcijski račun našega podjetja – IBAN SI56 0510 0801 4810 437 (Abanka d.d.).

HITRA DOSTAVA
95% naročil oddanih do 16.00 ure odpošljemo še isti delovni dan, tako, da so izdelki v dostavi že naslednji delovni dan.

ZAVAROVANA POŠILJKA
V primeru, če slučajno pride do poškodbe izdelkov pri pošiljanju, vam poškodovane izdelke brez dodatnih stroškov menjamo za nove.

DOSTAVA Z GLS
Pakete pošiljamo z dostavno službo GLS, ki ima v primerjavi z drugimi dostavnimi službami kar nekaj prednosti. Najbolj pomembne med njimi so naslednje:

– Obveščanje o poteku dostave paketa preko emaila.

– Kurir vam lahko paket pusti na eni izmed 400 GLS točk po celi Sloveniji, ki vam je najbližja (Mercator, BigBang, OMW ali GLS PAKETOMAT, kjer lahko paket dvignete 24h na dan).

– Pri plačilu po povzetju ni dodatnih skritih stroškov.

– V večini primerov se dostava izvrši že do 12. ure.

– Pri plačilu po povzetju lahko kurirju plačate tudi s kartico.

15 DNEVNA GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO
Prepričani smo, da boste z našimi izdelki zadovoljni. Če pa se zgodi, da kateri izdelek ne bo izpolnil vaših pričakovanj, ga lahko v 15 DNEH vrnete (edini pogoj je, da je izdelek nerabljen in nepoškodovan), mi pa vam bomo vrnili denar.

Vsa naročila do 14. ure odpošljemo isti dan!

Hitra dostava!

30 dni vračila kupine

Vrnemo vam vaš denar brez vprašanja

Garancija na vse izdelke

1 leto garanacije na vse izdelke!

100% varno plačevanje

MasterCard / Visa